Nu lukt het wel!
Menu
Ga naar de inhoud

Tarieven

Wat is afvallen tot een gezond gewicht en het daarna levenslang houden jou waard? Wat levert het je op? Makkelijker bewegen, zelfvertrouwen, langer leven, er beter uit zien, gezondheid, geld? Als je nu investeert in het bereiken van een gezond gewicht investeer je in een gezondere toekomst!

Breinlijnen kan je helpen dit ideaal te bereiken. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.
Let op: je bepaalt in principe zelf of en zo ja hoeveel begeleiding je nodig hebt. Als je kiest voor persoonlijke begeleiding (Intensieve Coaching of Maximum Coaching) dan willen wij eerst altijd een kennismakingsgesprek voeren. Dit gesprek is voor jou geheel gratis en vrijblijvend. Het gesprek kan op ons kantoor of per telefoon plaatsvinden. Als we denken dat Breinlijnen niet voor jou geschikt is, dan vertellen we je dat eerlijk. Sterker nog, wij behouden het recht voor om van begeleiding af te zien (zie ook onze Missie).

BOEK
Als je niet zo veel hoeft af te vallen EN genoeg wilskracht hebt, dan kun je je waarschijnlijk redden met alleen het boek. Je kunt het boek voor slechts € 14,95 bestellen op Bol.com. Klik hier om jouw exemplaar te bestellen!

ONLINE COACHINGSPROGRAMMA
Het gepersonaliseerde online coaching systeem verhoogt je effectiviteit enorm. Dagelijks krijg je tips en/of complimenten over je voortgang. Niet alleen tekstueel, maar ook met video's. Ook krijg je toegang tot extra handige downloads. Allemaal met als doel om je kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Je krijgt toegang voor minder dan een Euro per dag! Een maand abonnement kost € 29,95 per maand. Ga je er helemaal voor en kies je gelijk voor een jaarabonnement dan betaal je maar € 299. Je bespaart zo meer dan € 60.
Wij bieden je ook de mogelijkheid om een levenslang abonnement te nemen. Je betaalt dat nu € 749 en je hebt voor de rest van je leven toegang tot het Breinlijnen online coachingsprogramma.

Aanmelden? Stuur een email naar info@breinlijnen.nl en we regelen je toegang tot het online coachingsprogramma. Je krijgt daarna een factuur per e-mail.

1-OP-1 COACHING
Heb je een stok achter de deur nodig, iemand die je motiveert en je persoonlijke adviezen geeft voor jouw specifieke situtatie? Voeg dan ook een persoonlijke coach, een zogenaamde 'Begelijner' toe (alleen i.c.m. het gepersonaliseerde online coaching systeem).

Je kunt kiezen uit drie pakketten:

START ME UP - € 299,-
Het 'Start me Up' is bedoeld om je een vliegende start te geven en je door de eerste maand heen te helpen.

Het pakket bevat:

- Intakegesprek (ongeveer anderhalf uur) op ons kantoor in Assen
- Coachingsgesprekken per telefoon na 2 en na 4 weken
- Het boek breinlijnen
- Voortgangsposters voor de eerste 100 dagen

ACTIE: Als je start voor 10 januari 2020 krijg je ook 4 maanden gratis toegang tot het online coachingsprogramma. Je totale investering is dus maar € 299!

Aanmelden? Stuur een email naar info@breinlijnen.nl en we nemen contact op voor het maken van de afspraak voor jouw intakegesprek. Tijdens het intakegesprek krijg je alle materialen mee en regelen we de toegang tot het online coachingssysteem. Je krijgt daarna een factuur per e-mail.

INTENSIEVE COACHING - € 199 / maand
Moet je veel afvallen en/of heb je al heel lang overgewicht, dan is dit pakket je beste kans op succes!

Je krijgt:

- Intakegesprek (ongeveer anderhalf uur) op ons kantoor in Assen
- Elke week een coachingsgesprek (30 minuten) per telefoon
- Het boek breinlijnen
- Voortgangsposters voor de eerste 100 dagen
- Toegang tot de besloten Facebook-groep
- Mogelijkheid om tussendoor al je vragen schriftelijk te stellen

ACTIE: Tot 10 januari 2020 krijg je ook gratis toegang tot het online coachingsprogramma zolang het coachingstraject doorloopt.

Aanmelden? Stuur een email naar info@breinlijnen.nl en we nemen contact op voor jouw kennismakingsgesprek.

MAXIMUM COACHING - € 699 / maand
Dit pakket is voor die mensen waarvoor dagelijks contact absoluut nodig is om vol te houden en hun eetgedrag te veranderen.
Het pakket omvat alles uit het 'Intensieve Coaching' pakket plus dagelijkse voortgangscontrole en contact. In principe via WhatsApp of email, maar als het nodig is ook per telefoon.

ACTIE: Tot 10 januari 2020 krijg je ook gratis toegang tot het online coachingsprogramma zolang het coachingstraject doorloopt.

Aanmelden? Stuur een email naar info@breinlijnen.nl en we nemen contact op voor jouw kennismakingsgesprek.
Terug naar de inhoud